Primește Bonus zilnic și jocuri gratuite pe 7777.md

Pune mize cu cei mai buni coeficienți pe 7777.md și primește bonus zilnic pînă la 1 000 lei (Detalii).

Alimentează contul pe 7777.md rapid și comod cu Q-Wallet sau QIWI Terminale.

Pe lingă pariuri sportive, 7777.md îți oferă o mulțime de jocuri, bonus și bani, tombole cu premii în sumă totală de 50 000 lei și misiuni captivante!

Toate acestea devin realitate cu noua promoție din partea site-ului 7777.md.

Noul joc promoțional captivant ”Drumul spre comoară” îți propune să completezi misiuni intrigante, care vor spori șansele de câștig, datorită jocurilor bonus și mijloacelor bonus!

Zilnic, pe parcursul a două săptămâni, joacă ”Drumul spre comoară” pe 7777.md și urmează misiunile captivante. În așa mod, vei obține jocuri bonus și mijloace bonus, care îți pot aduce sume incredibile.

Promoția captivantă ”Drumul spre comoară” de pe 7777.md este prilejuită lansării a 6 noi bilete electronice de loterie ale Loteriei Naționale. Toate aceste bilete au fost create pentru a oferi utilizatorilor o posibilitate interesantă, chiar splendidă de a câștiga premii impresionante sub formă de bani și obiecte de valoare.

Jackpotul din biletul Sea Of Treasures debutează cu suma fantastică de 250 000 lei, iar cu acest bilet, puteți câștiga și o vacanță în Maldive.

Jackpotul poate fi câștigat și cu Agent 7”. Un norocos s-a ales cu 50 000 lei imediat după lansarea biletului electronic.

5 goluri în poarta adversă, 5 lovituri de penalti respinse și jackpotul din jocul Football Stars” vă aparține.

Biletele electronice „Egyptian Treasure”, „Egyptian Treasure II” и „Lucky Clovers“ s-au schimbat la față, fiind dotate cu noi premii impresionante! Acestea au rupt startul în versiunea Extra Cash cu Jackpoturi și mai șocante.

 

Numai pe 7777.md vă puteți distra și primi bonusuri zilnice și împreună cu QIWI alimentați și retrageți banii rapid și comod.

Nu ratați șansa încercați norocul cu 7777.md!