Despre noi

    QIWI Moldova și-a început activitatea în anul 2008 și la moment este cea mai modernă și mai extinsă rețea de terminale self-service din țară, cuprinzând peste  600 adrese cu acoperire națională, si oferim posibilitatea achitării serviciilor a peste 200 furnizori locali și internaționali.

   Prin intermediul terminalelor QIWI,  le asigurăm utilizatorilor posibilitatea de a achita comod și rapid 24/7, facturile serviciilor comunale,  serviciile operatorilor telefonie mobilă și fixă, servicii Internet, achitarea creditelor, impozitelor, amenzilor și altor servicii publice.

   Societatea de plată „QIWI M” S.R.L. își desfășoară activitatea în conformitate cu licența eliberată de către Banca Națională a Moldovei la 31.05.2018: Seria A MMI Nr. 000471.

   Echipa QIWI Moldova este compusă din tineri profesioniști, dinamici și perseverenți în ceea ce fac.

   QIWI Moldova este parte al grupului QIWI plc- liderul mondial în domeniul plăților instante prin intermediul terminalelor multifuncționale de plata, prezent în 17 țări ale lumii.  Din luna mai 2013, grupul QIWI plc este listat la bursa NASDAQ din New York.